Dan žena

09.03.2021.

Dugu tradiciju obilježavanja Dana žena koja seže još od početka devedesetih godina, valpovački SDP nastavlja i ove godine unatoč otežanim uvjetima i ograničenjima zbog pandemije.
Tako su i danas aktivisti Gradske organizacije SDP-a Valpovo, predvođeni predsjednikom Miroslavom Šmitom i potpredsjednikom Darkom Tivanovcem obišli zaposlene žene u Centru za socijalnu skrb, Domu zdravlja Valpovo, HRV- u, Županijskim službama u Mimozi, kao i slučajne prolaznice na gradskim ulicama, čestitali im Dan žena i skromno ih darivali sa po jednim cvijetom ruže.
Iskreno nam je žao što smo imali samo stotinu ruža, jer su naše sugrađanke pokazale zanimanje i srdačnu zahvalnost za ovu gestu. Posebno nam je zadovoljsto bilo susresti i prigodno darivati naše sugrađanke koje su prepoznale tradiciju i koje smo i u nekim prošlim godinama obišli ili sreli uz neizbježan cvijet i želje da barem ovaj dan u godini bude sretniji, ugodniji, opušteniji ili jednostavno ljepši od drugih dana.
Stoga pozivamo sve naše građane od najmlađih do najstarijih, da posebno danas budu pažljivi, nježni i brižni prema ženama u njihovom okružju.
I mi u SDP - u ćemo učiniti isto: za danas navečer smo pozvali naše članice stranke i aktivistice Forum žena SDP-a na prigodno druženje na kojem će vidjeti i prigodnu prezentaciju o tradicijskim poslovima žena i načinima kako su u stara vremena žene prerađivale i koristile lan i materijale za izradu tkanina. Neće izostati niti okrijepe, niti cvijet i iskrena čestitka za Dan žena.
I zato drage naše žene svih dobi i zanimanja, SRETAN VAM VAŠ DAN, SRETAN VAM DAN ŽENA !

Izvor: Darko Tivanovac
           GO SDP Valpovo

PODIJELI!