Nastavak uređenja prigradskih naselja

10.03.2021.

ŠAG Prošloga tjedna završeno je uklanjanje starih i dotrajalih stabala te sadnja novog drvoreda u Šagu u ulici B. Radića. Uklonjeno je 90 stabala smreke, bora i oraha Posađen je drvored na desnoj strani ulice B. Radića (gledano iz pravca Valpova), prilikom čega je posađeno 102 komada sadnica javora velike krošnje(Acer Platanoides) i 10 komada sadnica kuglastog javora (Acer Platanoides Globosa). Ukupna vrijednost radova koje je izvršila tvrtka Orhideja Valpovo je 82.514,00 kn.
Do kraja ovog tjedna bit će posađeno i 8 komada stablašica klasičnih forma (lipa, javor, breza, hrast i dr.) na dječjem igralištu u Šagu vrijednosti: 2.408,00 kn.

LADIMIREVCI Prošloga tjedan je u potpunosti završena predviđena sadnja drvoreda u ulicama Vladimira Nazora, Đuke Maričića, Matije Gupca, B. Radića i Mlaka, prilikom čega je posađeno 62 komada kuglastog javora, 223 komada kuglaste katalpe i 116 komada kuglastog bagrema. Radove je izvršila tvrtka Orhideja i njihova vrijednost je 135.696,10 kn.

NARD U prigradskom naselju Nard završeni su radovi na uklanjanju starih i dotrajalih stabala crnogorice i bjelogorice u ulicama Ribarska, B.Radića, M. Gupca, dio Valpovačke i I.L.Ribara, a sljedeći tjedan nastavit će se sadnja u ostalim ulicama gdje to neće smetati izgradnji kanalizacijske mreže sukladno projektnoj dokumentaciji koju je izradio Grad Valpovo krajem 2020.g.

Izvor: Ured gradonačelnika

PODIJELI!