Otvara se banka u Zelčinu


29.03.2021.

Gradonačelnik Matko Šutalo protekli je mjesec s predstavnicima Hrvatske pošte d.d. i Hrvatske poštanske banke d.d. dogovorio otvaranje banke u Poštanskom uredu u Zelčinu.

„Pošti u Zelčinu gravitiraju valpovačka Bela sela Harkanovci, Zelčin, Ivanovci i Marjančaci stoga nam je bio prioritet prije svega zadržati sam poštanski ured, koji se trebao zatvoriti prije dvije godine, ali smo ga pregovorima zadržali, pa zatim otvoriti i banku.

Na ovaj način stanovnici Belih sela neće morati zbog poštanskih i bankarskih usluga putovati u Valpovo već će sve moći obaviti u Zelčinu.

I ne samo to, korisnicima pošte u Zelčinu na raspolaganju će biti i usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje tako da će od 1. travnja u tom uredu moći podnositi zahtjeve za mirovinu, zatražiti odreske od mirovine i obavljati sve druge usluge vezane za mirovinsko osiguranje.

Ovo je veliki dan prvenstveno za Zelčin, Ivanovce, Harkanovce i Marjančace i nastavak ulaganja u razvoj naših prigradskih naselja.“ – istaknuo je gradonačelnik u svom obraćanju javnosti.

SVEČANOST OTVORENJA BANKE U ZELČINU JE U ČETVRTAK U 16,00 SATI.

Ovim putem pozivamo građane da nam se pridruže uz pridržavanje svih mjera Stožera CZ RH i uputa HZJZ.

Izvor: Ured gradonačelnika Grada Valpova

PODIJELI!