Poziv stanovnicima na suradnju, strpljenje i razumijevanje

15.02.2021.

Poštovani stanovnici Bizovca i okolnih naselja,
proteklih dana i mjeseci svjedoci smo izvođenja velikih i opsežnih građevinskih radova na našem području.
U tijeku je realizacija dugo očekivanog EU projekta odvodnog sustava u Bizovcu i Samatovcima i projekta Hrvatskih cesta rekonstrukcija dijela prometnice državne ceste D2 kroz Samatovce i Bizovac, a uskoro i Cret Bizovački.
Uz cestu odmah se grade pješačke i biciklističke staze kao i sva ostala potrebna prometna infrastruktura.
Znajući da su radovi na javnim površinama kod nekih mještana izazvali određene tehničke poteškoće u suradnji sa izvođačima radova nastojali smo ih riješiti brzo na sve opće zadovoljstvo, stoga vas i dalje molimo za suradnju, strpljenje i razumijevanje.
I dalje kao i uvijek do sada u općinskoj upravi stojimo vam na raspolaganju, jer vjerujemo i znamo da će nakon potpunog završetka svi ovi financijski jako vrijedni radovi doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu svih stanovnika našeg lijepog bizovačkog zavičaja.
Za svaki vaš upit, prijedlog, ili dobro namjernu primjedbu slobodno nam se obratite u Općinu telefonskim putem svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati, ili u pisanom obliku putem službenih dostupnih e-mail adresa objavljenih na općinskim web stranicama Općine Bizovac.

Općinski načelnik
Srećko Vuković 

PODIJELI!